Bedrijfscoaching & Trainingen

De bedrijfscoaching van Jomare leert medewerkers de beste versie van zichzelf te ontdekken en hier zakelijk en persoonlijk hun voordeel mee te doen. 

 
bedrijfscoaching boeken.jpg
Na een vrijblijvende kennismaking met Joke besloten om de hulp te accepteren. Ik had vrij snel vertrouwen in haar en het voelde prettig aan. Ik heb veel geleerd van de coaching en heb ook na enige tijd goede progressie geboekt op de werkvloer.
— Arjan Tiemens | Manager Quality Control

Bedrijfscoaching door Jomare

Binnen de veelzijdigheid van een bedrijf is het vaak een uitdaging om dagelijks vanuit kracht en zelfinzicht te handelen. Hoe stel je jezelf bijvoorbeeld op in een groep? Geef je je eigen grenzen aan en hanteer je deze ook? En herkent het management jouw extra talenten wel? Een bedrijfscoach biedt inzicht en geeft antwoorden op deze en gerelateerde vraagstukken.

Jomare stimuleert en ondersteunt personeel bij persoonlijke groeiprocessen op het gebied van balans tussen werk en privé, talentontwikkeling, motivatie, leiderschap, productiviteits- en prestatieverhoging, bewustwording, communicatieve vaardigheden, persoonlijke ontwikkeling en gezondheid.

Vanuit een ontspannen sfeer van veiligheid en vertrouwen krijgen individuele medewerkers tijdens de bedrijfscoaching van Jomare de kans hun eigen veranderingsproces aan te gaan. Ze voelen zich hierdoor gezien en gehoord, leren zich bewuster gedragen en

Bedrijfscoaching - Joke Verhoef - Jomare

hervinden hun balans, focus en plezier in het werk. Na een doortastend coachingstraject bij Jomare keren personeelsleden vol frisse plannen en ideeën terug naar de werkvloer. Het gaat goed met ze, en daar geniet het hele bedrijf van mee.

Heeft u als bedrijf ook interesse in werknemers vol zelfvertrouwen, positiviteit en respect voor klant en collega? Neem dan vrijblijvend contact op met Jomare. Ook voor vragen over bovenstaande thema’s en gerelateerde onderwerpen is Jomare dagelijks bereikbaar.


Joke Verhoef, oprichtster en bedrijfscoach bij Jomare, over coaching en training van medewerkers en ondernemers.

Jomare verzorgd onder andere de bedrijfscoaching voor:

BedrijfsTrainingen van Jomare

Waar medewerkers dagelijks samenwerken, ontstaan ook weleens wrijvingen. Positieve kernwaarden als het luisteren naar de ander, het uitspreken van knelpunten en je verantwoordelijk durven opstellen verschuiven hierdoor soms ongemerkt naar de achtergrond.

Jomare zorgt met haar bedrijfstrainingen onder andere voor meer inzicht in groepsprocessen, verbeterde samenwerking en communicatie, wederzijds begrip en het verhelderen en voorkomen van conflicten op de werkvloer.

In een sfeer van openheid en vertrouwen leer je tijdens de trainingen van Jomare om je zichtbaar op te stellen en je gevoelens uit te spreken. Je leert het wereldbeeld van de ander accepteren en kritiek ombuigen naar opbouwende feedback.

Een training kan onwennig zijn, of zelfs spannend… En dat mag. Echter, het zelfvertrouwen en de kracht die je hiervoor terugkrijgt zullen je altijd bijblijven. Zowel zakelijk als privé.

Bedrijfstrainingen - Bedrijfscoaching

De bedrijfstrainingen van Jomare zijn erop gericht om de productiviteit, efficiëntie en positieve energie van een bedrijf te verhogen. Een rotsvast vertrouwen in de kracht en wil van iedere werknemer om zichzelf en de ander te ‘zien’ maakt iedere training tot een daverend succes.

15 Jaar

Ervaring als Coach

15+

Opleidingen & Certificaten

90%

Zal Joke Aanbevelen

Enkele Zakelijke Succesverhalen

Diana-Bastijn---Beautysalon-Diana-.png

Diana Bastijn

Eigenaresse Beautysalon Diana
"Ik heb Jomare ingeschakeld om een balans te vinden tussen werk en privé. Ik bleek vaak over mijn eigen gevoelens heen te gaan en daardoor ook over mijn grenzen. Juist doordat Joke zo’n hoog gevoelslevel heeft, maakt het dat zij een betere en uniekere coach is dan bij vele anderen. Ik heb veiligheid en vertrouwen ervaren tijdens de sessies.  Joke is een warm en fijn mens.

Ik heb het meest geleerd om mijn lichaam goed aan te voelen en daarop te vertrouwen en ik heb geleerd om anders te communiceren. Ik heb geleerd om negatieve gedachten los te laten en ik herken nu beter mijn eigen grenzen en kan dat aangeven."

Linda-Van-Der-Ploeg---RedStar.png

Linda Koornneef

HR Adviseur bij RedStar
"Ik ervaar de samenwerking en contact met Jomare als zeer prettig. Ik merk dat de mensen die door haar gecoacht worden een duidelijke groei doormaken, meer inzichten verkrijgen waardoor ze zowel persoonlijk als ook op de werkvloer beter functioneren. Ook wordt de communicatietraining met een gehele afdeling als zeer prettig, leerzaam en positief ervaren."

ries-wessels-oranje-bv.png

Ries Wessels

Oranje BV
"Omdat ik een heel drukke baan heb en moeilijk 'nee' kan zeggen kwam ik voortdurend in de knoop met mezelf op het gebied van mijn normen en waarden en mijn lichamelijke grenzen. Een aantal jaren geleden ontaardde dat in een korte maar heftige Burn-out.

Door de coaching bij Jomare is er een betere balans ontstaan tussen werk en vrije tijd, heb ik geleerd om duidelijk en goed mijn grenzen aan te geven en heb ik geleerd dat niet alleen ik dat moet doen maar dat ik ook van anderen mag verwachten dat ze hier voor begrip tonen."

arjan-tiemens.png

Arjan Tiemens

 

Manager Quality Control
"Via mijn werkgever ben ik verwezen naar Joke, omdat ik niet lekker in mijn vel zat en daardoor ook niet effectief en productief was. Na een eerste vrijblijvende kennismaking met Joke besloten om de hulp te accepteren. Best wel gek om je daarna bij een vreemde bloot te geven. Ik had vrij snel vertrouwen in Joke en het voelde ook prettig aan. Er werd naar me geluisterd!

Bij Joke krijg je alle ruimte om jezelf te zijn.

Heb heel veel geleerd en heb ook na enige tijd goede progressie geboekt op de werkvloer. 

Ik zou Joke zeer zeker aanraden!"

ContacT

Maak een vrijblijvende afspraak voor Bedrijfscoaching of Trainingen van Jomare of stel eenvoudig eventuele vragen.

Vul het contactformulier in of bel Jomare direct via het onderstaande telefoonnummer.

Telefoonnummer: 0180-313038

Jomare
Witmos 17
2914 XJ Nieuwerkerk a/d IJssel
Nederland
KVK: 24353127
BTW: NL0797.06.812.B01

Na ontvangst van uw bericht nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op voor een kennismakingsgesprek of om vragen te beantwoorden.