Workshops & Lezingen

 

AANKOMENDE WORKSHOPS & LEZINGEN:

 

Zeer binnenkort worden hier alle aankomende workshops en lezingen weergegeven.

Ik heb leren kiezen voor mezelf. Ik herken mijn patronen eerder, zodat ik er ook beter op kan anticiperen. Ik ben nu een goed voorbeeld voor mijn 3 meiden.
— Kitty Verhagen

Vanuit contact naar verbinding

In een rustige en veilige omgeving gaan we samen met een klein groepje vrouwen een hele dag aan de slag die al het nodige gedaan hebben op het gebied van persoonlijke groei en ontwikkeling. 

De dag gaat over contact maken met het HART. Het is een dag van diepe verbinding met jezelf en de ander. Hoe maak jij contact? Kun je complimenten geven en ontvangen? Kun je goed je grens ontdekken? Wat is van jou en wat is van de ander? Hoe open en hoe sluit je je hart? Ken je het verschil tussen sluiten en afsluiten? Hoe ga je om met de ‘verwondingen’ van het hart?

In het maken van echt contact speelt het hart een belangrijke factor. Ons hart kun je zien als een ‘brein in het klein’, maar met een heel groot geheugen voor wat er gebeurd in ons leven. 

Veel vrouwen hebben negatieve ervaringen opgedaan en hebben het hart- en/of bekkengebied gesloten. Daardoor kunnen zij onvoldoende verbinding maken met hun passie en verlangens, waardoor het in het leven aan vitaliteit ontbreekt.

Met behulp van lichaamswerk en aansluitende theorie gaan we weer verbinding maken met jouw ZIJN. Door het kleine aantal deelnemers kunnen we anders en intenser werken dan normaliter gebeurd in een workshop. Bovendien is een dagje ‘vrouwenenergie’ opdoen een zaligheid waar je nog lang van na kunt genieten. Je hart zal vervuld zijn na afloop.

Door samen te werken aan jouw eigenheid levert dat vele inzichten vanuit verschillende invalshoeken op. Op die manier voel je je gesteund om nog meer uit je eigen talenten te halen en je kwaliteiten aan te scherpen. Je contact met jezelf en de ander wordt nog intenser, waardoor je volop kunt genieten van alles wat het leven biedt.

Aanmelden Workshops

Meld je eenvoudig aan voor een workshop van Jomare of stel direct een vraag.

Vul het contactformulier in of bel Jomare direct via het onderstaande telefoonnummer.

Telefoonnummer: 0180-313038

Jomare
Witmos 17
2914 XJ Nieuwerkerk a/d IJssel
Nederland
KVK: 24353127
BTW: NL0797.06.812.B01

Na ontvangst van uw bericht nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op om de aanmelding voor de workshop te bevestigen of om uw eventuele vragen te beantwoorden.

Geef in dit veld aan welke workshop je aanmelding of vraag betreft.